ΟΜΑΔΑ 2 - Συμβολή ΑΙ στην εκμάθηση της PYTHON

Image Alt Text

Το Python course, σχεδιάστηκε ειδικά για φοιτητές που θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο του προγραμματισμού. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να επιτευχθούν οι παρακάτω στόχοι:

  1. Εντός 1 εβδομάδας, οι σπουδαστές θα μάθουν να δημιουργούν και να χειρίζονται τουλάχιστον 1 μεταβλητή για κάθε διαφορετικό τύπο δεδομένων.
  2. Εντός 1 μήνα, οι σπουδαστές θα μπορούν να χρησιμοποιούν βασικές δομές δεδομένων και πιο συγκεκριμένα, λίστες και συμβολοσειρές.
  3. Σε χρονικό διάστημα 1 εβδομάδας, οι φοιτητές, θα είναι σε θέση να κατανοούν και να χρησιμοποιούν τη δομή ελέγχου if-else.
  4. Σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να κατανοούν και να χρησιμοποιούν τις δομές επαναλήψεων While & For.
  5. Σε χρονικό διάστημα 1 μήνα, οι σπουδαστές θα είναι σε θέση να εφαρμόζουν βασικές λειτουργίες της βιβλιοθήκης Pandas για την ανάλυση δεδομένων.

Μέσω quiz και προσαρμοσμένων παραδειγμάτων, οι φοιτητές θα αποκτήσουν αυτόνομη ικανότητα προγραμματισμού στην Python, ετοιμάζοντας τους για προγραμματιστικές προκλήσεις και εφαρμογές.