ΟΜΑΔΑ 06- Εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ανθρώπινο Δυναμικό

Καλώς ήλθατε στο μάθημα "Εφαρμογή Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ανθρώπινο Δυναμικό." Στο πλαίσιο αυτού του μαθήματος, θα εξετάσουμε τον συναρπαστικό κόσμο της αλληλεπίδρασης μεταξύ της τεχνητής νοημοσύνης και του ανθρώπινου δυναμικού στον εργασιακό χώρο. Ο στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πώς η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να βελτιώσει την απόδοση, τη συνεργασία και την ευελιξία στον εργασιακό τομέα.

Συγκεκριμένα, μέσα από αυτό το μάθημα, θα επιδιώξουμε να επιτύχουμε τους εξής στόχους:

1) Κατανόηση του ρόλου της Τεχνητής Νοημοσύνης στην παροχή υποστήριξης, στην εκπαίδευση αλλά και βελτίωση των εργαζομένων.

2) Παρουσίαση και επεξήγηση των αποτελεσμάτων της συνεργασίας τεχνητής νοημοσύνης και ανθρώπινου δυναμικού στην συλλογική δημιουργικότητα.  

3)Γνωριμία με τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI για έλεγχο βιογραφικού και αντιστοίχιση υποψηφίων,  κατανόηση του αντίκτυπου της τεχνητής νοημοσύνης στη διαδικασία πρόσληψης και εξερεύνηση ηθικών ζητημάτων στις προσλήψεις με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη.

4) Ανάλυση της ψυχολογικής επιρροής της τεχνητής νοημοσύνης στο εργασιακό περιβάλλον.

Μέσω αυτών των στόχων, αναμένουμε ότι τα άτομα που παρακολούθησαν το συγκεκριμένο μάθημα θα αποκτήσουν βαθειά κατανόηση του πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ενσωματωθεί στην εργασία και πώς μπορεί να δημιουργήσει έναν πιο παραγωγικό και καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον.